2de1 Forum NedeNse Admini
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 29 Hangi İlden : adana Huylarınız , Özellikleriniz : yakışıklı,zeki,çalışkan,komik :))) Ruh Haliniz : ei En Sevdiğiniz Renk : syh byz lacvrt Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Foruma Nasıl Üye Oldunuz? : Adminim Takımını Seç : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: tus süreleri Paz Ekim 28, 2007 9:17 pm | |
| ÜSTTEKİ BÖLÜM / UZMANLIK DALI , ALTTAKİ SENESİ ...
UZMANLIK EĞİTİM SÜRELERİ
UZMANLIK EĞİTİM PROGRAMI Asgari Süresi Acil Tıp 5 Adli Tıp 4 Aile Hekimliği 3 Anatomi 4 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 4 Askeri Sahra Hekimliği 3 Beyin ve Sinir Cerrahisi 6 Çocuk Cerrahisi 5 Çocuk Psikiyatrisi 5 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 5 Dermatoloji 5 Embriyoloji ve Histoloji 4 Enfeksiyon Hastalıkları 5 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon 5 Fizyoloji 4 Genel Cerrahi 5 Göğüs Cerrahisi 5 Göğüs Hastalıkları 5 Göz Hastalıkları 5 Halk Sağlığı 4 Hava ve Uzay Hekimliği 4 İç Hastalıkları 5 Kadın Hastalıkları ve Doğum 5 Kalp ve Damar Cerrahisi 6 Kardiyoloji 5 Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları 5 Nöroloji 5 Nükleer Tıp 4 Ortopedi ve Travmatoloji 5 Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi 6 Psikiyatri 5 Radyasyon Onkolojisi 5 Radyoloji 5 Spor Hekimliği 4 Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp 4 Tıbbi Biyokimya 4 Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji 3 Tıbbi Farmakoloji 4 Tıbbi Genetik 4 Tıbbi Mikrobiyoloji 4 Tıbbi Patoloji 4
En son tarafından C.tesi Ocak 26, 2008 5:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Hayk0 Normal Üye
Mesaj Sayısı : 86 Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: tus süreleri Ptsi Ekim 29, 2007 11:13 am | |
| batuhan Kadın Hastalıkları ve Doğuma ilgi duyodun dimii :D ?? | |
|
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 29 Hangi İlden : adana Huylarınız , Özellikleriniz : yakışıklı,zeki,çalışkan,komik :))) Ruh Haliniz : ei En Sevdiğiniz Renk : syh byz lacvrt Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Foruma Nasıl Üye Oldunuz? : Adminim Takımını Seç : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: tus süreleri Ptsi Ekim 29, 2007 11:44 am | |
| ona sen ilgi duyuyodun ... ne oldu ????...........
kadın doğumla ilgili yaptıın arastırmaları unuttun mu ? | |
|
Hayk0 Normal Üye
Mesaj Sayısı : 86 Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: tus süreleri Ptsi Ekim 29, 2007 7:14 pm | |
| kafandan sıkma ben ekendimi bildim bileli bil. mühendisi sen yok cerrah yok bil mühendisi. yok mak. mühendisi.. En son Taktın Kafaya Kadın Doğum Uzmanı | |
|
| Konu: Geri: tus süreleri C.tesi Ocak 26, 2008 5:35 pm | |
| ne doğum uzamnı bea. ..... bilgisayar mühendisliği istiyommm .... ama seni bilmem ..... kadın doğum , göğüs cerrahisi... | |
|