THE CRAWL Forum NedeNse Moderatöriyesi
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 35 Hangi İlden : istanbul Huylarınız , Özellikleriniz : yhook Ruh Haliniz : sinirli En Sevdiğiniz Renk : SİYAH Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Takımını Seç : Kayıt tarihi : 09/01/08
| Konu: Aşkım seni annemlere anlattım=) Perş. Ocak 17, 2008 8:05 pm | |
| a$kııım... -efendim hayatım söyle canım?? -seni akşam aileme anlattım -neee?! -eee artık sende bize bu akşam yemeğe gelirsin dimi? -neee!!! -valla annem senin için en güzel yemekleri yapçak -neeee!!! -saat 7 de bekliyoruz tamammı aşkım? -pat...
- seni annemlere anlattım Hayatım. - ee ne dedin ? - hiiç erkek arkadasim dedim, babam silahını alip çikti. saniyorum sizin eve geliyor - neee !?!!
- seni annemlere anlattım - eeeaa? - haftasonu müsaitmiş bizimkiler bekliyolar - nası yani? - aman ne biliyim işte çikolata çiçek ebeveyn falan - vııınnn (kaçar)
-bil bakalım ben bugün ne yaptım? -ne yaptın hayatım? -seni annemlere anlattım -hass...hay sen çok yaşa e mi ehe ehe...annemler derken kimleri kastediyorsun gülüm tam anlamadım -teyzem ve karşı komşu mualla abla da oradaydı -üçü birden..ü üçü...ee ne dediler? -ha bu arada tanıştırayım bu abim cevat... -memnun oldum abiciğim ehe ehe... -hörrrr... -ben sizi yalnız bırakayım en iyisi,abi kardeş oynarsınız artık...
-seni annemlere annattım, ama bi sor niye anlattım... -niye anlattın? -anlatamazsın dediler... -koçum benim...
-Seni annemlere anlatamadım -Neden lan emrah -Anam yok benim
-seni annemlere anlattım fatma -eeeeee ne dedin -fatma sana çok benzio anne dedim -ayyy eee eee sonra -hiiiçççç -yani ,tanışmıyor muyuz -hayır babam bitir oğlum dedi bırak bu kızı dedi haha
- seni annemlere anlattım aşkım + pardon hanım efendi bi yerden tanışıyormuyuz .. - honk
- seni annemlere anlattım - ee ne dediler - seni anlamakta güçlük çektiler - neden - benim gibi bi salakla olduğun için aptal olduğunu düşünüyor babam
- seni annemgilere anlattım canem - anneni anladıkta giller kim nan kankigiller gibi? - amcam, amcamın teyzesinin torunu, dayım, dayımın küçük çocuğunun sınıf arkadaşı, teyzem, teyzemin karşı komşusunun bi alt kalt komşusu, kuzenim, kuzeninim ex aşkı bıdı bıdı bıdı... -
-seni anneme anlattım hayatım -nasıl -güzel bir türkçeyle -ne -anlatım bozukluğu yapmadan
-seni annemlere anlattım canım -eee -anlamazlıktan geldiler | |
|
2de1 Forum NedeNse Admini
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 29 Hangi İlden : adana Huylarınız , Özellikleriniz : yakışıklı,zeki,çalışkan,komik :))) Ruh Haliniz : ei En Sevdiğiniz Renk : syh byz lacvrt Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Foruma Nasıl Üye Oldunuz? : Adminim Takımını Seç : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: Aşkım seni annemlere anlattım=) Cuma Ocak 25, 2008 2:45 pm | |
| :d .................... iyiymiş . | |
|