:::] Forum NedeNse [:::
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:::] Forum NedeNse [:::

Türkiye'nin ve Gençlerin Yeni Forum Platformu NedeNse 'ye Hoş Geldiniz.!!!.
 
AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yapBilimselAraştırmaChat

 

 HAVUÇ ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
THE CRAWL
Forum NedeNse Moderatöriyesi
Forum NedeNse Moderatöriyesi
THE CRAWL


Kadın
Mesaj Sayısı : 240
Yaş : 35
Hangi İlden : istanbul
Huylarınız , Özellikleriniz : yhook
Ruh Haliniz : sinirli
En Sevdiğiniz Renk : SİYAH
Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? :
HAVUÇ ÇORBASI Left_bar_bleue80 / 10080 / 100HAVUÇ ÇORBASI Right_bar_bleue

Takımını Seç : HAVUÇ ÇORBASI Frmned12
Kayıt tarihi : 09/01/08

HAVUÇ ÇORBASI Empty
MesajKonu: HAVUÇ ÇORBASI   HAVUÇ ÇORBASI Icon_minipostedPerş. Ocak 10, 2008 8:25 pm

HAVUÇ ÇORBASI
HAVUÇ ÇORBASI


GEREKLİ MALZEME

6 bardak et suyu
3 büyük havuç
3 kaşık yağ
2 fincan un
2 yumurta sarısı
1 bardak süt
Yeterince tuz.
YAPILIŞI

1. Havuçlar ince doğranıp iki kaşık yağda hafifçe öldürüldükten sonra bir bardak suda haşlanır, iyice yumuşak bir hale getirilir. Süzgeçten geçirilir, püre haline getirilir.
2. Bir tencereye altı bardak et suyu, yeterince tuz, püre haline getirilen havuç katılır.
3. Bir kaşık yağla un kavrulur. Karıştırarak iki bardak süt katılır. Yumurta sarıları ile iyice çırparak karıştırılır.
4. Ateşten alınmış havuca azar azar dökerek bir taraftan da karıştırarak kaynama derecesine gelince hemen bir taşım kaynatıp, ocaktan alınır. Servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
HAVUÇ ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
:::] Forum NedeNse [::: :: >♥< Bayanlara Özel >♥ :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: