THE CRAWL Forum NedeNse Moderatöriyesi
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 35 Hangi İlden : istanbul Huylarınız , Özellikleriniz : yhook Ruh Haliniz : sinirli En Sevdiğiniz Renk : SİYAH Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Takımını Seç : Kayıt tarihi : 09/01/08
| Konu: Ilginç Telefon Muhabbetleri Çarş. Ocak 09, 2008 8:37 pm | |
| müşteri hizmet hattı
- Meraba ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim? - Benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım - Peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tuşuna sonra da ''5'' tuşuna başın... - Evet... Tamam... - Ekranda ne var şimdi? - Show tv... - ??? a -İyi günler kredi kartı başvurunuz için aramıştım sizi... - Tabi buyrun.. - Mesleğiniz nedir acaba? - Hayat kadını... - ... Özel sektör yazıyorum ben... - O da olur!...
Kadın : Merhaba ben kredi kartınızla köpek almıştım... Yetkili: Evet efendim?... Kadın : Bu köpeğin kulakları duymuyor. Acaba sigorta kaps***** giriyor mü? Yetkili: Ben bi üstüme danışayım !!!?!!...
İyi günler, nasıl yardımcı olabilirim? - Para çekemiyorum ben... - Şifrenizi yanlış giriyormuşsunuz Ahmet bey!... - Şifre mi? Benim şifrem hep aynıdır, İstanbul'un kurtuluşu... - Lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim. - Hah, tamam hatırladım, 1956!!! - Efendim o İstanbul'un kurtuluşu değil ama... - Yaaaa!... Kaçtı İstanbul'un kurtuluşu? - Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama güvenlik açısından benim şifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana şifreyi sormuyorum ki!... İstanbul'un kurtuluşunu soruyorum. - Evet, ama... ???!!!
- Alo ben Konya, Ya benim bu printer çalışmıyor!... -Windows'ta mı çalışıyor? - Evet - Bilgisayar printerı görüyor mu Konya? - Evet, karşı karşıyalar!...
- Şu an bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum. - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü şu an tüm sistemlerimiz off'tadır. (Bir saat kadar sonra yine arar) - Ben şu an Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum...
-Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. -Doğum yeriniz? - Erzurum... - Doğum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden önceki soyadı? - Anamı karıştırma bu işe | |
|
2de1 Forum NedeNse Admini
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 29 Hangi İlden : adana Huylarınız , Özellikleriniz : yakışıklı,zeki,çalışkan,komik :))) Ruh Haliniz : ei En Sevdiğiniz Renk : syh byz lacvrt Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Foruma Nasıl Üye Oldunuz? : Adminim Takımını Seç : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: Ilginç Telefon Muhabbetleri Çarş. Ocak 09, 2008 10:21 pm | |
| ...paylasım için teşk ..güzel yazılar | |
|