| Hangi Hoca daha iyi ? | |
|
|
Hangi Hoca daha İYi ? | NALAN DEMİR | | 25% | [ 1 ] | FATMA SARIASLAN | | 75% | [ 3 ] | NADİRE NURLU | | 0% | [ 0 ] | HALİSE CANKURT | | 0% | [ 0 ] | GULYABANİ ( ANLAYAN ANLADI ) | | 0% | [ 0 ] | SEVDA DEMİREL | | 0% | [ 0 ] | PELİN GAYE AKBULUT | | 0% | [ 0 ] | İDRİS ( SOYADINI BİLMİYORUM :D ) | | 0% | [ 0 ] | TEKNOLOJİ VE TASARIMCI (YENİ OLAN ) | | 0% | [ 0 ] | ABDULKADİR | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 4 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hayk0 Normal Üye
Mesaj Sayısı : 86 Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Hangi Hoca daha iyi ? Çarş. Ekim 10, 2007 9:13 pm | |
| yanlıs okumadın hangi hoca daha iyii !! | |
|
| |
2de1 Forum NedeNse Admini
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 29 Hangi İlden : adana Huylarınız , Özellikleriniz : yakışıklı,zeki,çalışkan,komik :))) Ruh Haliniz : ei En Sevdiğiniz Renk : syh byz lacvrt Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Foruma Nasıl Üye Oldunuz? : Adminim Takımını Seç : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? Perş. Ekim 11, 2007 10:20 am | |
| neye göre ???? .... safak bide oylamnın sonucu okuldaki hocalara söyleriz oylama tamamlanınca ok .. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 575 Yaş : 29 Hangi İlden : adana Huylarınız , Özellikleriniz : yakışıklı,zeki,çalışkan,komik :))) Ruh Haliniz : ei En Sevdiğiniz Renk : syh byz lacvrt Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Foruma Nasıl Üye Oldunuz? : Adminim Takımını Seç : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? Perş. Ekim 11, 2007 10:21 am | |
| | |
|
| |
Hayk0 Normal Üye
Mesaj Sayısı : 86 Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Kayıt tarihi : 02/10/07
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? Perş. Ekim 11, 2007 10:49 am | |
| Tmm bilirim sağol bu arada ilk ayağı önde götüren hoca ingilizce öğretmeni | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? Perş. Ekim 11, 2007 11:18 am | |
| ya ben asuman hocayı göremedim... ben aynı zamanda asuman hocaya da oy veriom | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? Perş. Ekim 11, 2007 2:01 pm | |
| | |
|
| |
Hayk0 Normal Üye
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? C.tesi Ekim 13, 2007 8:13 pm | |
| asuman hocayı eklemeyi unuttum birde nalan hocaya kim oy werdi ... ingilizceci dururken .. | |
|
| |
zehra Aramıza Yeni Katıldı
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 31 Hangi İlden : adana Huylarınız , Özellikleriniz : sagane len Forum NedeNse \'yi ne kadar seviyorsunuz? : Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? Perş. Ocak 03, 2008 2:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Hoca daha iyi ? Perş. Ocak 03, 2008 3:04 pm | |
| fatma sarıaslan ı mı kasdediyosun ..? bu arada foruma hoş geldin.. | |
|
| |
| Hangi Hoca daha iyi ? | |
|